Esports 25/04/2012

"La meva renovació? Els pròxims dies decidirem"

Toni Padilla
2 min
"La meva renovació? Els pròxims dies decidirem"

BARCELONAGuardiola va sortir a parlar molt tard, passada la mitja nit, i va afirmar: "Que què tinc al cap? Una tristor immensa. S'ha pencat molt, però no n'hi ha hagut prou. Ens ha faltat fer entrar la pilota i això és el que cal fer. S'ha fet de tot i més, però no hem pogut fer entrar la pilota. De vegades al futbol no se li pot portar la contrària. Aquest any no tocava. Es va guanyar una Champions amb un gol d'Iniesta a Londres a l'últim segon i tocava. Aquest any no tocava. Cal felicitar el Chelsea pel seu gran treball defensiu".

El tècnic de Santpedor va admetre que era una nit difícil perquè tenia "moltes emocions" i va lloar el públic perquè va aplaudir l'equip, però va fer broma en recordar: "Seria bo guanyar de nou, o ja no ens aplaudiran si no guanyem". Guardiola va admetre: "El 2-1 ens ha fet mal. Ells s'han vist forts. Quan faltaven 20 minuts amb el Tito ja ens hem dit que la qüestió era de mig resar i esperar que s'hi arribés. No tenim grans xutadors de llarga distància o joc aeri. Si els rivals es tanquen com el Chelsea ens costa". De Messi, Guardiola va dir: "L'admiro. I si som aquí és per ell. L'admiro perquè sempre vol guanyar, perquè ens ha donat molt. I cal donar-li les gràcies per tot. Ara passarà unes hores molt dolentes, però el bonic d'aquest esport és que sempre tens oportunitats per tornar a somriure. Avui toca acceptar que un altre equip serà a la final".

"Ara ja toca parlar de la renovació"

Guardiola va parlar sobre el seu futur i va afirmar: "Els pròxims dies parlaré amb el president Rosell i veurem què és el que més interessa al club. Ara, evidentment, ja toca". És a dir, per primer cop va admetre que aviat poden passar coses relatives al seu futur. Poc abans, de fet, Guardiola havia afirmat a TVE que decidiria "en els pròxims dies que és el millor per a la institució". El mateix Rosell també havia parlat sobre el futur del tècnic afirmant: "Seguim confiant que en Pep renovarà. Si ho té decidit, ens ho farà saber quan ho cregui oportú, però ara el culer el que ha de fer és estar orgullós del seu equip. Hem demostrat que sabem guanyar, però també hem de demostrar que sabem perdre, com ha passat avui".

La major part de jugadors, per la seva banda, van callar. Un dels pocs que va parlar va ser Cesc Fàbregas, que va dir: "Ara no és moment de fer balanç. És una manera de marxar que fa mal perquè hem vist que hem estat superiors. Tothom ha de pensar què ha fet malament, jo el primer, per les oportunitats de gol que vaig fallar a Londres. Parlar en calent no serveix de res. Tothom ha vist que hem controlat el partit. Si havíem de perdre, que fos així. Aquest club és molt gran i aquests jugadors han demostrat moltes coses. Jo estic molt orgullós de ser culer, però ara estem dolguts", va assegurar.

stats