BARÇA
Esports 11/08/2013

Les proves mèdiques confirmen que Cesc pateix un esquinç de turmell

No podrà jugar el partit amistós de la selecció espanyola a Mèxic i es perdrà el primer partit de la Lliga

Efe / Ara
1 min

BarcelonaLes proves mèdiques a què s'ha sotmès, aquest diumenge al matí, el migcampista del Barça Cesc Fábregas només aterrar a la capital catalana han confirmat que pateix un esquinç al lligament extern del turmell dret.

Cesc es va lesionar dissabte en l'últim amistós de pretemporada disputat a Kuala Lumpur davant un combinat de jugadors de la lliga malaia −el Barça va guanyar per 1-3−. Els serveis mèdics del club català ja s'han posat en contacte amb els de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per aconsellar que el jugador no viatgi a Guayaquil per a l'amistós que Espanya disputarà dimecres davant Equador. La RFEF ha confirmat la baixa del jugador, i el seleccionador estatal, Vicente del Bosque, ha decidit no cridar cap altre jugador per cobrir la baixa del blaugrana.

Tot i que els metges de l'entitat blaugrana no han informat sobre el temps estimat de baixa, el futbolista d'Arenys de Mar es podria perdre l'estrena lliga al Camp Nou contra el Llevant.

La plantilla del Barça tornarà aquest dilluns a la tarda als entrenaments, encara que ho farà ja sense els internacionals, que acudiran a les concentracions amb les seves respectives seleccions.

stats