BÀSQUET - EUROLLIGA
Esports 03/03/2011

On li tocarà viatjar al Regal Barça?

David Jover
2 min
Xavi Pascual vol seguir guanyant després de vint victòries consecutives, tot i que no es juga res avui contra l'Olimpija.

El partit d'avui contra l'Olimpija de Ljubljana (20.45, Esport3) no té cap importància, és un tràmit que cal superar quan ja estàs classificat com a primer de grup i l'única cosa que et preocupa és saber contra qui t'enfrontaràs en els quarts de final. I més, si tens el factor pista a favor i la Final Four se celebra a la teva ciutat.

Però de la teoria a la pràctica hi va un món i si hagués de passar el que tothom es pensa per la fortalesa dels equips, el rival dels de Xavi Pascual seria el Panathinaikos. Però encara no hi ha res escrit. Perquè això succeís, el Caja Laboral hauria de guanyar a la pista del Lietuvos. Aleshores, el que fes el conjunt grec a Màlaga no tindria importància.

Una altra vegada Vitòria?

Per veure un Barça-Caja Laboral -que seria el quart de la temporada, i podrien arribar a ser vuit en total- cal que els d'Ivanovic perdin a Vílnius contra el Lietuvos i que el Panathinaikos perdi a la pista de l'Unicaja de Màlaga, que ja no es juga res, però que pot fer de jutge deixant fora els grecs.

I l'última opció dels blaugranes és el Lietuvos Rytas. El conjunt lituà, que ja va enfrontar-se al Regal Barça en la primera fase -amb un triomf per a cadascú a la seva pista-, pot ser la sorpresa si assoleix el passi a quarts. Serà el rival del Regal si guanyen el Caja Laboral al seu pavelló i el Panathinaikos també venç al Martín Carpena.

Sigui quin sigui el rival, el que queda clar són els dies en què es disputaran els quarts de final, que són al millor de cinc partits. Els partits del Palau Blaugrana -els dos primers i, si és necessari, un cinquè- seran el 22 de març i el 24 de març. El tercer partit es disputarà el 29 de març a camp contrari i, si cal, el quart serà el 31 també al pavelló del rival. En cas de necessitar un cinquè partit, es tornaria a disputar a Barcelona el 6 d'abril.

stats