Esports 07/03/2013

Els jugadors i els tècnics dinen junts per fer pinya

Pol Frias
2 min

Barcelona.Els jugadors i els membres del cos tècnic del Barça es van reunir ahir per dinar junts al restaurant Masia Can Ferran (Sant Quirze del Vallès) i fer pinya de cara al partit de tornada de la Lliga de Campions contra el Milan. La iniciativa va néixer dels capitans del primer equip del Barça, que són conscients de la importància del partit de dimarts que ve. Després de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva, els jugadors van anar arribant al restaurant, de mica en mica, cap a les dues del migdia. El capità Carles Puyol i Leo Messi van ser dels últims d'arribar-hi, ja que a aquella hora havien d'assistir a actes amb el club i amb un dels seus patrocinadors, respectivament. Precisament aquest acte comercial va servir per poder escoltar l'argentí, que encara no havia parlat després dels dos enfrontaments contra el Madrid. "Venim de derrotes importants i tots hem de donar més per canviar la situació", va afirmar el blaugrana. Messi també va parlar del seu estat anímic. "Jo no estic trist. Dolgut sí, però trist no. No ens agrada perdre, i menys, coses importants", va assegurar l'argentí. Finalment, el crac blaugrana va reconèixer: "Les malalties de Tito Vilanova i Abidal ens han afectat molt, però som un vestidor fort i ens en sortirem".

La plantilla culer, juntament amb el cos tècnic, es va reunir ahir per conjurar-se de cara a l'important partit contra el Milan. L'equip és conscient que ha de deixar enrere les últimes derrotes, ja que encara li queda coses importants a fer. I és que, malgrat que hagin perdut tres dels últims quatre enfrontaments, el Barça és líder a la Lliga, amb 11 punts d'avantatge sobre el segon, i dimarts pot classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions.

Ahir a la nit, en una entrevista emesa al programa Tu diràs , de RAC1, Adriano va assegurar que els capitans han fet un pas endavant per animar la plantilla després dels últims resultats. "Els últims dies els capitans han parlat amb tot el grup, ja que ells coneixen millor que ningú el club", va apuntar el lateral brasiler.

stats