PRIMERA DIVISIÓ
Esports 10/05/2012

Els jugadors de l'Espanyol no cobren des del mes de febrer

Luana Valls
1 min
Ramon Condal, el president de l'Espanyol.

BARCELONA.Fa dos mesos que la plantilla de l'Espanyol no cobra. L'última mensualitat que van rebre va ser la del mes de febrer, que es va poder pagar gràcies als beneficis que va aportar la venda de Dani Osvaldo, en un dels últims pagaments en efectius pel traspàs del davanter al Roma.

Segons el Mundo Deportivo , els jugadors del filial també estan en la mateixa situació. El portaveu del consell d'administració de l'Espanyol, Rafael Entrena, va confirmar ahir la notícia en unes declaracions al programa Mas Esports de COMRàdio. Entrena va dir que "els jugadors tenen un retard en el cobrament", però va assegurar que la situació "es resoldrà en els pròxims dies". Per tal de millorar la situació econòmica del club blanc-i-blau, l'entitat va fer saber als seus jugadors i treballadors que de cara a la temporada vinent caldrà fer retallades en el pressupost.

Per la seva banda, Mauricio Pochettino, que va confirmar que es queda com a entrenador de l'Espanyol, va dir que no rebutjaria un projecte marcadament auster en l'aspecte econòmic. "No demanaré res que el club no estigui en condicions de donar-me", va assegurar.

stats