Apunt blaugrana
Esports 31/05/2011

Un jugador de futur

2 min
Un jugador de futur

Kiko Femenía, jugador de l'Hèrcules, es pot convertir en els pròxims dies en nou jugador del Barça B. Femenía té 20 anys (2-2-1991, Sanet i els Negrals, Alacant) i ahir es va reunir amb el seu representant a Alacant per parlar d'aquesta possibilitat. El jugador, que ha disputat 34 partits a Primera en l'any del seu debut i juga d'interior o extrem dret, es mostra predisposat a fer un petit pas enrere i jugar a Segona A amb el filial blaugrana,

El jove futbolista, a qui encara li queden tres anys de contracte amb l'Hèrcules, tenia clar fa temps que aquest estiu deixaria el club de la seva vida, i on és un ídol de l'afició. Femenía volia jugar a Primera per seguir la seva progressió, i l'Hèrcules ha baixat a Segona i, a més, sap que el club necessita els diners del seu traspàs urgentment -el Barça podria pagar entre 4 o 5 milions per ell-. El València i el Vila-real li van al darrere, però l'oferta del millor equip del món, encara que sigui per al filial d'entrada, és temptadora.

Aquest jove jugador alacantí es va fer famós abans que el seu nom sonés pel Barça per primer cop per dues anècdotes. La primera va ser en l'última jornada de la temporada 2007/08 a Segona A en un Hèrcules-Cadis on els andalusos es jugaven la permanència. Kiko Femenía va debutar amb 17 anys i el Cadis ho va denunciar per alineació indeguda. No li van donar la raó, però el seu nom va sonar per primer cop. I la segona va ser en el primer partit de Lliga de Primera Divisió amb l'Hèrcules, quan Kiko Femenía va tenir un atac d'ansietat al camp pels nervis del debut, i les càmeres de Canal + van retransmetre el moment, i com Rufete l'animava des de la banda.

stats