NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 13/11/2012

El judici Tarrés-Carpena, vist per a sentència

Albert Vilardaga
1 min
Tarrés acompanyada del seu advocat.

BARCELONA.El litigi que va interposar l'exseleccionadora de natació sincronitzada, Anna Tarrés, contra el president de la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN), Fernando Carpena, ha quedat vist per a sentència. Tarrés va demandar Carpena a principis d'octubre, com a responsable de la carta publicada per quinze exnedadores en què acusaven l'exseleccionadora de maltractament psicològic i ahir es va celebrar el judici.

El jutjat social número 2 de Terrassa va ser ahir testimoni de l'acte de conciliació, en què les dues parts no van arribar a cap acord, i d'un judici que va durar quatre hores. Durant la vista van declarar com a testimonis tres exnedadores que van firmar la carta, Cristina Violán, Neus Seguí i Júlia Casals. L'advocat de Tarrés, Jorge García, va intentar demostrar la relació que existeix entre Carpena i l'origen de la carta recordant la vinculació del president de la RFEN amb la família Violán, ja que el fill de Carpena és la parella de Luisa Violán, la germana de Cristina.

García va demanar una indemnització de 350.000 euros com a compensació per acomiadament improcedent i reparació de la seva imatge. El jutge del cas, Alejandro Cabral, haurà de dictaminar sentència, i "podria fer-ho abans de 15 dies, ja que ha estat traslladat a treballar a Còrdova", segons declaracions de Jorge García a l'ARA.

stats