BARÇA
Esports 06/08/2013

Mascherano: "Sobre Catalunya, som al 2013 i cadascú es pot manifestar lliurement sempre que sigui pacíficament"

El jugador argentí de Barça repassa l'actualitat en una entrevista al programa 'Club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio

Ara
1 min
Mascherano passa les proves mèdiques amb el Barça en el primer dia de pretemporada / FCB

BarcelonaJavier Mascherano ha estat entrevistat aquest dimarts al programa 'Club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio. El migcampista argentí del Barça ha donat la seva opinió sobre la independència de Catalunya, com ha fet també aquest dimarts el seu company Dani Alves. "Sobre Catalunya, som al 2013 i cadascú es pot manifestar lliurement sempre que sigui pacíficament", ha comentat.

Mascherano, que ha assegurat que al Barça és on ha sentit "més pressió professional", s'ha referit a Cesc Fábregas. "Tan de bo Cesc es quedi al Barça perquè és un gran jugador". A més, també ha parlat sobre el fitxatge dels blaugranes d'aquest estiu, el brasiler Neymar. "És un grandíssim jugador. Cal donar-li temps. No és el mateix jugar a Sud-amèrica que a Europa", ha comentat.

Per últim, Mascherano ha apuntat que "amb Tata Martino farem un futbol més directe" i ha parlat del sobtat adéu de Tito Vilanova com a tècnic del Barça. "El dol esportiu ja l'hem superat. Pel que fa el dol personal és una altra cosa. Cadascú intenta enviar missatges d'ànims perquè es recuperi".

stats