Godó 2014
Esports 26/04/2014

El japonès Kei Nishikori, primer finalista del Godó

El quart cap de sèrie del torneig ha derrotat el letó Ernests Gulbis en dos sets (6-2, 6-4)

Martí Molina
Kei Nishikori, finalista del Godó

BarcelonaKei Nishikori s'ha convertit en el primer finalista del Barcelona Open Banc Sabadell de tenis. El jugador japonès, quart cap de sèrie del torneig, s'ha desfet sense gaires dificultats del letó Ernests Gulbis (6-2, 6-4) en un partit que ha durat una hora i vint-i-cinc minuts.

El tenista japonès, que ocupa el 17è lloc del rànquing, només havia jugat una vegada amb el jugador letó, el 2008, a la ronda prèvia del torneig de Barbuda. En aquella ocasió el triomf (també sobre terra) va ser per al nipó, igual que aquest dissabte al Godó.

Nishikori tornava a competir a la capital catalana després de lesionar-se a l'engonal al Masters 1000 de Miami. Aleshores el japonès es va quedar a les portes de la final. Aquest cop ha aconseguit el seu objectiu gràcies a un tenis solvent i àgil des del fons de la pista. Tot el contrari del seu rival, Gulbis, que ha patit molt, sobretot amb els cops de dretes.

El jugador de Letònia no ha pogut aconseguir cap trencament de servei, tot el contrari del seu rival, que li ha fet dos 'breaks' al primer set (6-2) i que ha sentenciat el partit amb un trencament a la segona mànega, amb empat a quatre al marcador.