Futbol
Esports 18/08/2013

L'instint de Ricardo Costa dóna al València els tres punts en un debut ensopit a Mestalla (1-0)

L'equip de Djukic ha derrotat un renovat Màlaga després d'un partit sense gaires ocasions de gol

Natalia Arroyo
2 min
Ricardo Costa celebra el seu gol contra el Màlaga

BarcelonaEl València ha començat la Lliga amb un treballat triomf a casa contra el Màlaga (1-0). Un gol de Ricardo Costa ben entrat el segon temps, rematant una pilota solta a l'àrea després d'una falta lateral, ha deixat els tres punts a Mestalla, on s'ha vist un partit intens però poc atractiu. Ni València ni Màlaga han pogut amagar que han perdut gol en aquest mercat d'estiu, sense Soldado al bàndol xe, ni Saviola, Isco o Joaquín a l'equip andalús.

El primer temps ha sigut avorrit. Tot i intentar-ho amb una proposta de joc amb gust per la combinació, el València no ha trobat la manera d'aprofundir sobre la porteria de Willy Caballero. Els de Djukic no han pogut trencar l'empat a zero, i tampoc els homes de Schuster.

A la represa, el guió s'ha mantingut. El València intentava combinar, però sense gaire perill. Viera amb alguna conducció per dins, Fede amb atreviment per la dreta i Hélder Postiga barallant-se entre Angeleri i Chen, han mirat de provocar alguna esquerda però els malaguenys s'han defensat bé. Amb contundència i ordre. Fins que al minut 64 ha arribat la jugada decisiva. Willy Caballero, en una mala sortida sobre l'intent de remat de Rami, no encerta a refusar una pilota que s'enverina després d'una falta lateral i la pilota queda solta a l'àrea petita. Ricardo Costa, molt viu, aprofita el regal i remata a porteria buida per marcar l'únic gol del matx.

Còmode amb l'1-0, el València ha insistit amb la possessió de la pilota. El Màlaga s'ha estirat, inquietant amb algun xut lunyà d'Anderson o algun remat de Seba Fernández. Un cop de cap del davanter uruguaià s'ha passejat per davant de la porteria de Diego Alves en la millor ocasió andalusa. Però el València ha resistit amb la porteria a zero per certificar el triomf i assegurar-se els primers tres punts de la temporada.

stats