BÀSQUET - NBA
Esports 15/03/2012

La incertesa de Pau Gasol s'acabarà aquest migdia

N.g.
1 min
Gasol sabrà avui si canvia d'aires o segueix als Lakers.

BARCELONA.El futur de Pau Gasol quedarà aclarit avui. Aquest migdia es tanca el mercat de la NBA i, per tant, tots els traspassos s'hauran d'haver tancat abans. El català Pau Gasol ha entrat des del principi en totes les travesses, si bé de moment cap proposta ha arribat a bon port.

I és que el de Sant Boi sembla estar acostumat a conviure amb els rumors del seu traspàs. Al desembre va estar a punt d'abandonar els Lakers, però llavors la NBA va frenar la gestió que l'hauria enviat als Houston Rockets i el base Chris Paul a l'equip californià. Llavors va començar un compte enrere per trobar equip per a Pau Gasol que es tancarà aquest migdia.

"Intento fer-ho el millor que puc sense pensar en possibilitats de futur o probabilitats hipotètiques. No m'han dit res, cosa que suposo que és un bon senyal", assegurava Pau Gasol, que fa quatre anys que va aterrar a Los Angeles procedent de Memphis, on ara és el seu germà.

L'últim rumor situava el gran dels Gasol en el punt de mira dels Bulls, si bé als Lakers no els acaba de fer el pes aquesta oferta. També s'ha parlat de la possibilitat que Gasol marxi als Boston Celtics o als Houston Rockets, però cap dels jugadors que tenen per oferir com a intercanvi aquestes dues franquícies interessaria gaire als Lakers. Avui al migdia, per fi, la incertesa de Pau Gasol sobre el seu futur a la NBA s'acabarà.

stats