LA LESIÓ DEL CAPITÀ
Esports 17/04/2011

La inactivitat passa factura a Puyol, que ha d'abandonar el partit en llitera

Carles Puyol i Adriano Correia són ara mateix dubte per jugar la final de Mestalla per unes contractures musculars. El que no hi serà segur és el central del Madrid Raúl Albiol, expulsat amb vermella directa.

Albert Solé
2 min
Carles Puyol, en una acció del partit d'ahir, lluitant amb el davanter del Madrid Benzema.

Barcelona.Carles Puyol va tornar a jugar ahir, i de titular, després de quasi tres mesos sense fer-ho. L'alegria de l'afició i dels seus companys era immensa, tornava l'esperit del capità, imprescindible en partits com aquests, però potser l'ansietat de tots plegats, la seva primer, els va passar factura. Als 10 minuts de la segona meitat Puyol va demanar el canvi. El gest cap al doctor Pruna ajuntant els punys i separant-los de cop era significatiu: "M'he trencat". Era a la part posterior de la cuixa esquerra, però per sort al final del partit el pronòstic inicial parlava de només una contractura als isquiotibials, no d'un trencament. "Ha fet un esforç molt gran, encara que sabia que no aguantaria tot el partit, i se li han carregat els isquiotibials, era un partit tens, la gespa estava alta, però per sort no és greu i intentarem recuperar-lo per al futur", deia Guardiola al final del matx. De fet, Puyol encara no està ni tan sols descartat per jugar a la final de Copa a Mestalla.

La lesió d'ahir del capità, però, no té res a veure amb la tendinopatia al genoll que l'havia apartat quasi tres mesos dels terrenys de joc. L'últim partit que havia jugat abans del d'ahir va ser un Barça-Racing al Camp Nou el 22 de gener.

Albiol no serà a Mestalla

Qui tampoc serà dimarts a Mestalla a la final de Copa del Rei és el central del Madrid Raúl Albiol. El defensa valencià va veure com David Villa -excompany seu al València fa uns anys- li feia un retall que deixava l'asturià sol, i no va tenir més remei que agafar-lo pel coll per evitar el gol. Penal i expulsió claríssima que ningú al Madrid es va atrevir a protestar, i Albiol menys que ningú; amb la cara pagava.

Adriano, salvador i lesionat

Adriano Correia va fer un partit excel·lent ahir a Madrid. A la primera part va salvar dos gols cantats de Cristiano Ronaldo, el primer prenent-li la pilota dels peus quan el portuguès estava sol dins de l'àrea i ja tenia la cama carregada (minut 33). I el segon en l'últim minut de la primera part, en un cop de cap de Cristiano a boca de canó que Adriano va treure de sobre la mateixa línia. La sorpresa al final de partit, però, va ser quan els metges del club van dir que el lateral esquerre brasiler va acabar el partit amb una contractura al soli de la cama esquerra. De moment és dubte per dimecres.

stats