FUTBOL
Esports 03/06/2013

Tot a punt per homenatjar Dani Jarque a Cornellà-El Prat

Aquest dilluns (21 hores) un combinat de jugadors de l'Espanyol s'enfrontarà a un equip format per jugadors de la Lliga per retre homenatge a qui fou capità blanc-i-blau

Ara
1 min
Póster del partit d'homenatge a Dani Jarque

BarcelonaAquest dilluns, l'estadi de Cornellà-El Prat viurà un vespre molt especial. Companys, excompanys i amics de Dani Jarque, qui fou capità del conjunt blanc-i-blau, l'homenatjaran amb un emotiu partit.

El matx, que enfrontarà un combinat de jugadors de l'Espanyol i un de jugadors de Primera Divisió, començarà a les 21 hores. L'actual plantilla de l'Espanyol comptarà amb alguns reforços de luxe per aquest emotiu enfrontament. Raúl Tamudo, Luis García, Iván de la Peña, Gorka Iraizoz, Carlos Kameni, Sergio Sánchez, José Callejón, Ferran Corominas, Alberto Lopo, Walter Pandiani, Moha, Javi Chica, Moisés Hurtado, David García i Jesús Mari Lacruz han confirmat la seva assistència al partit.

També s'espera la presència d'alguns tècnics amb els quals va coincidir a l'Espanyol com Bartolomé 'Tintín' Márquez, Mauricio Pochettino, Ernesto Valverde i Miguel Ángel Lotina.

Al davant, un combinat de jugadors de la Lliga espanyola, encapçalat per Andrés Iniesta, en el qual formaran futbolistes com Busquets, Xavi, Cazorla, Mata, Moyà i Cesc, entre d'altres. Els jugadors no han volgut perdre's l'oportunitat de participar en un acte tan emotiu. A més, tots els jugadors lluiran a la samarreta el dorsal 21 i el nom de Jarque. L'Espanyol jugarà amb la samarreta blanc-i-blava i el combinat de la Lliga vestirà una samarreta de color groc dissenyada expressament per a aquest partit.

stats