Júnior
Esports 12/06/2013

De guanyar la Copa d'Europa júnior a fer els exàmens de selectivitat

Jugadors com Agustí Sans, Xavi Assalit, Gerard Gomila o David Iriarte s'estan examinant

àlex Gozalbo
1 min
El Fiatc Joventut, campió del NIJT a Londres

BadalonaL'equip júnior del Fiatc Joventut ha completat una temporada històrica en què s'ha proclamat campió d'Europa a Londres i campió d'Espanya a Marín. Alguns dels jugadors de la Penya estan realitzant aquests dies els exàmens de selectivitat. És el cas, entre d'altres, d'Agustí Sans, Xavi Assalit, Gerard Gomila o David Iriarte.

"Ara estem en el cicle de post temporada. Sembla que no es valora molt, sembla que acaba la temporada i ja està. Nosaltres estem en una formació continuada i ajudem el jugador a que segueixi creixent també durant l'estiu perquè encara que no hi hagi competició pugui seguir treballant", explica Paco Redondo, que aquesta temporada ha entrenat l'equip júnior.

"El futur dependrà de cadascun d'ells, el club intentarà guiar-los pel millor futur possible", diu el tècnic, que exerceix d'ajudant a la selecció espanyola U20 que aquest estiu disputarà l'Eurobàsquet a Estònia.

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, rebrà aquest dijous (18 hores) al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona l'equip júnior del Fiatc Joventut.

stats