COPA ANGLESA
Esports 27/02/2017

Primer gran títol de Mourinho amb el United

BarcelonaJosé Mourinho va aixecar ahir a Wembley el seu quart títol de la Copa de la Lliga (EFL Cup). El tècnic portuguès, que ja va guanyar tres trofeus quan dirigia el Chelsea (2005, 2007 i 2015), va aconseguir el seu primer gran títol amb el Manchester United després de derrotar a l’estadi de Wembley el Southampton (3-2).

El preparador lusità ja atresora quatre títols, els mateixos que dues llegendes del futbol anglès com són l’escocès Sir Alex Ferguson, campió de l’EFL Cup els anys 1992, 2006, 2009 i 2010, i l’anglès Brian Clough, que també en va guanyar quatre (1978, 1979, 1989 i 1990) amb el Nottingham Forest.

Un gol de Zlatan Ibrahimovic en el minut 87 va enfonsar un valent Southampton i va donar al Manchester United la cinquena Copa de la Lliga de la seva història. Els homes de José Mourinho, favorits a priori, es van trobar al coliseu londinenc amb un bon Southampton, que va remuntar un 2-0 i va tenir ocasions per desarmar un United excessivament dependent d’Ibra.