Enbreu
Esports 11/02/2012

El govern espanyol dóna per tancada la polèmica dels guinyols

Toni Padilla
1 min
El govern espanyol dóna per tancada la polèmica dels guinyols

BARCELONAEl ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, va donar ahir per tancada la polèmica amb França per l'emissió de diversos programes que satiritzaven sobre la presència de dopatge en l'esport espanyol, afirmant que "no es pot culpar França "per aquest cas. "No farem res més, considerem el cas tancat", va afirmar Wert, que va reiterar que el govern central sempre donarà suport "als nostres esportistes".

Malgrat les paraules de Wert, diferents mitjans de comunicació de Madrid van comunicar que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha decidit reunir-se amb alguns dels esportistes que han estat objecte de burla al programa dels guinyols francesos, com el tenista Rafa Nadal, amb qui es trobarà dimarts que ve, dia 14. Rajoy es vol trobar també amb Iker Casillas i Pau Gasol.

El programa de televisió dels guinyols va tornar a fer ahir un vídeo en què feia burla dels rumors sobre el dopatge a l'esport espanyol. Un dels responsables d'aquest programa de Canal + França, Lion Dutemple, va afirmar: "A Espanya es passen la vida parlant d'esports quan tenen un atur del 25%. Els cal més perspectiva, perquè tracten els esportistes com si fossin divinitats".

stats