Apunts blaugranes
Esports 30/07/2011

La gira pels Estats Units

Natalia Arroyo
1 min
La gira pels Estats Units

Barack Obama no va poder ser-ne l'amfitrió per incompatibilitats d'agenda, però el Barça va visitar la Casa Blanca aprofitant la seva estada a Washington. L'expedició, com altres grups turístics, va haver d'esperar-se força estona fins que la policia li va donar permís per accedir al recinte, on tots els blaugranes van haver de mostrar la documentació i superar diversos controls de seguretat. Tot i l'absència del president dels Estats Units, la visita va agradar molt als jugadors i Piqué va assegurar, a través del seu compte de Twitter, que era "un orgull" haver-la visitat en representació del Barça.

El mateix Piqué va ser un dels tres futbolistes que no van completar la primera sessió d'entrenament prèvia al partit que a la una d'aquesta matinada enfrontarà el Barça amb el Manchester United a l'Estadi RFK. El central arrossega molèsties al bessó i va exercitar-se al marge del grup, com també ho va fer Maxwell, amb problemes a la zona abdominal, i Puyol, que segueix amb el procés de recuperació del genoll.

Xavi va ser l'home del dia perquè va poder treballar amb el grup i va acabar amb bones sensacions. El migcampista ha començat la pretemporada de manera més gradual que els seus companys, però davant els red devils podria jugar els primers minuts del nou curs.

Dos mesos després d'enfrontar-se a Wembley a la final de la Champions, els de Guardiola tornaran a enfrontar-se amb el conjunt d'Alex Ferguson, que en la prèvia del matx va tornar a elogiar el futbol del Barça.

stats