BÀSQUET: NBA
Esports 25/10/2011

Els germans Gasol tornen als Estats Units

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol s'ha entrenat dues setmanes i mitja al Palau.

Barcelona.Pau i Marc Gasol van marxar ahir cap als Estats Units, on continuaran entrenant-se i seguiran de prop les negociacions per desbloquejar el tancament patronal de la NBA. Els dos germans, que fins ara s'estaven exercitant amb el Barça Regal, estaran entre set i deu dies al país nord-americà. Després, en funció de l'evolució de la situació, decidiran si tornen a Barcelona per seguir amb la preparació d'una temporada que, de moment, no té data d'inici.

Tot i que Marc Gasol va explicar a través del Twitter l'objectiu del viatge ("entrenar-se i viure més de prop les negociacions del locaut de la NBA"), Pau Gasol aprofitarà el viatge a Los Angeles per solucionar uns temes fiscals.

Una de les opcions que estudia Pau Gasol és la de formar part d'alguna de les gires d'exhibició que els jugadors estan organitzant per aconseguir ingressos extres i fer front a les pèrdues econòmiques que la cancel·lació de les dues primeres setmanes de competició els ha ocasionat. L'aler pivot català, que ja s'ha quedat sense un milió d'euros per la suspensió dels primers partits, deixaria de guanyar més de 13 milions d'euros si finalment no hi ha temporada.

José Manuel Calderón, per la seva banda, continuarà a Barcelona, on seguirà exercitant-se amb el filial blaugrana a l'espera d'un acord que desbloquegi aquesta situació.

stats