FUTBOL SALA
Esports 09/06/2013

El Barça Alusport supera el Caja Segovia (5-0) i jugarà la final de la lliga contra ElPozo Múrcia

ElPozo Múrcia ha superat l'Inter Movistar per 3-2 després d'una pròrroga

Saad ha fet el segon dels cinc gols del Barça / MIGUEL RUIZ / FCBARCELONA

BarcelonaEl Barça Alusport ha aconseguit classificar-se per a la final de la lliga de futbol sala després de superar el Caja Segovia. El rival a la final serà ElPozo Múrcia, que ha superat l'Inter Movistar per 3-2 a la pròrroga.

Durant el primer temps, el conjunt blaugrana ha buscat amb insistència el gol. Wilde, en els primers minuts, ha tingut dues ocasions clares, però no ha tingut sort. El Caja Segovia, per la seva banda, ha provat sort a la contra, però la defensa blaugrana i el porter, Paco Sedano, han estat molt atents.

Després d'arribar al descans sense que cap equip hagués bellugat el marcador, els de Marc Carmona han posat en marxa la maquinària. Lin ha aprofitat el refús d'Herrero després d'un xut de Torras per fer el primer (min 22). Tot just un minut més tard, Saad feia el segon amb una jugada personal (min 23).

El Caja Segovia ha intentat reaccionar i hauria pogut empatar, ja que ha gaudit de dues ocasions clares. Però el Barça Alusport no els ha donat opció i ha sentenciat. Primer Lin de nou (min 37), que ha tornat a aprofitar un refús per marcar a porteria buida i tot just un minut més tard, Ari Santos feia el quart després de pispar una pilota en defensa i xutar des de lluny (min 38).

Amb el Caja Segovia superat, el Barça ha fet el cinquè gràcies a un potent xut d'Aicardo abans del final.