CAMP NOU
Esports 05/02/2012

El fred provoca la pitjor entrada de la temporada

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONAEl fred no convidava a sortir de casa i el partit del Barça contra la Reial Societat es va convertir en la pitjor entrada de la temporada en Lliga. El club va anunciar una assistència de 52.646 espectadors, una xifra tan sols superior a la d'un partit de Lliga de Campions, el que es va jugar contra el BATE Borissov (37.374 aficionats).

Els seguidors del Barça van fer cas de les recomanacions de Sandro Rosell, el president del Barça, i de Pep Guardiola, l'entrenador, i van apropar-se al Camp Nou ben abrigats. Els aficionats es van tapar amb guants, gorres, bufandes i alguna manta.

Tot i les baixes temperatures dels últims dies, la gespa de l'estadi va passar l'examen amb nota. La manta tèrmica i els calefactors que el Barça va utilitzar en les hores prèvies al partit contra la Reial Societat van funcionar a la perfecció i els futbolistes del conjunt blaugrana no van tenir cap queixa possible.

La tornada a casa dels aficionats va ser més senzilla que en altres partits jugats entre setmana, ja que, com que era dissabte, els espectadors van poder agafar el metro.

stats