Esports 31/03/2013

El fortí d'Aguirre a Cornellà contra la ratxa de Montanier

N.a.
1 min
Javier Aguirre està invicte com a local: cinc victòries i dos empats en set partits a Cornellà.

Javier Aguirre no coneix la derrota a Cornellà-El Prat. Des de l'arribada del tècnic mexicà l'Espanyol s'ha mantingut invicte davant de la seva afició, que l'ha vist sumar 17 de 21 punts, la meitat dels que té a la classificació (35) i que l'acosten a la desitjada permanència. Avui contra la Reial Societat els periquitos tenen l'oportunitat d'esgarrapar-ne tres més i consolidar la seva còmoda posició a la taula. El fet que el seu rival ocupi places europees no espanta els blanc-i-blaus, que se saben poderosos contra rivals ofensius com els txuri-urdin, un dels equips de moda aquesta temporada.

Una volta gairebé impecable

De fet, la Reial és un dels conjunts més en forma de Primera i només ha encaixat una derrota en aquest 2013. Va ser contra el Reial Madrid al Bernabéu el dia de Reis (4-3). Des d'aleshores, acumula deu jornades imbatut, amb sis victòries i quatre empats. La ratxa s'allarga tota una volta, com si la derrota contra l'Espanyol a Anoeta hagués fet reaccionar el conjunt donostiarra, que només ha vist esquitxada la seva dinàmica positiva en 19 jornades per l'ensopegada contra el Madrid. La resta són 10 victòries i 8 empats.

Per al partit d'avui Philippe Montanier no podrà comptar amb el porter Claudio Bravo i els davanters Chory Castro i Carlos Vela, absències importants. L'Espanyol només té les baixes de Capdevila, amb molèsties, i Wakaso, sancionat.

stats