NATACIÓ
Esports 12/06/2013

El Trofeu Ciutat de Barcelona finalitza amb Mireia Belmonte com a gran triomfadora

La nadadora catalana s'imposa en la segona jornada, i definitiva, en els 400m lliures i en els 200m papallona

Ara
1 min

BarcelonaLa 34a edició del Trofeu Ciutat Barcelona ha finalitzat aquest dimecres amb Mireia Belmonte com a gran triomfadora. En els dos dies que ha durat la competició, la nadadora catalana ha aconseguit tres victòries –800m lliures, 400m lliures i 200m papallona– i una segona posició –400m estils esquena–, en les quatre proves que ha disputat.

En la jornada d'aquest dimecres, Mireia s'ha imposat en les dues proves que ha participat: 400m lliures i 200m papallona. La nadadora lituana Ruta Meilutyte, que en la primera jornada s'havia imposat en els 50m braça, i a més havia superat el rècord d'Europa, també ha estat la guanyadora en els 100m braça.

Masculí

En categoria masculina, el català Aschwin Wildeboer s'ha hagut de conformar amb la segona posició en els 100m esquena, en una prova en què el vencedor ha estat Gareth Kean. Malauradament, Wildeboer no ha aconseguit guanyar cap dels dos dies i marxa del Ciutat de Barcelona amb dues segones posicions, en els 50m i els 100m esquena.

Una de les baixes inesperades d'aquesta segona jornada ha estat l'absència de Chad Le Clos. El sud-africà no ha pogut nedar perquè segons ha explicat patia un procés asmàtic i no estava en condicions de participar en les proves d'aquest dimecres. A més, Le Clos ha justificat que les seves males actuacions en la primera jornada es van deure a aquest problema de salut.

El seu compatriota, Cameron Van Der Burgh, sí que ha estat present en aquesta segona jornada, i ha complert amb les expectatives i s'ha imposat en els 50m braça. D'aquesta manera, el sud-africà marxa amb dues victòries en els 100m i els 50m braça.

stats