Esports 26/05/2012

La gran festa de celebració, avui al Camp Nou

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONAEl Barça celebrarà avui el títol que va aconseguir ahir a Madrid amb una festa al Camp Nou. L'obertura de portes de l'estadi serà a les 19.30 hores i l'inici de la cerimònia, a les 21.45 hores. L'acte consistirà en una òpera i ballarines aèries, la presentació dels jugadors, un espectacle pirotècnic i una volta d'honor de l'equip blaugrana. També hi haurà una animació prèvia de Pep Callau i actuacions musicals del grup Teràpia de Shock i de Jofre Bardagí.

La festa d'avui no serà l'últim acte de Pep Guardiola com a entrenador del Barça, ja que el tècnic dirigirà demà (19 hores, Palau Sant Jordi) un dels dos combinats del partit de La Marató per la pobresa . L'altre rebrà les ordres de Tito Vilanova.

Com a campió de la Copa del Rei, el Barça disputarà la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid. La Federació Espanyola (RFEF) encara no n'ha confirmat les dates, però els clubs estan organitzant la pretemporada amb la previsió que l'anada al Camp Nou es jugarà el 22 o el 23 d'agost i la tornada al Santiago Bernabéu el 29 o 30 del mateix més. Tant Tito Vilanova com José Mourinho es perdran el primer enfrontament perquè estan sancionats.

De cara a l'any 2013 la Federació Espanyola estudia imitar el que es fa a Itàlia i traslladar la Supercopa d'Espanya a Pequín. L'acord implicaria reduir el trofeu a un partit únic i descartar la fórmula actual d'anada i tornada.

stats