BARÇA
Esports 27/11/2012

El bíceps femoral continua torturant Dani Alves

Dani Alves ha patit quatre lesions al bíceps femoral en només tres mesos: l'última el farà estar entre 15 i 20 dies de baixa. Cuenca s'ha tornat a entrenar amb el grup sis mesos després de ser operat.

Albert Vilardaga
2 min
El bíceps femoral continua torturant Dani Alves

BARCELONA.En l'últim partit de Lliga del Barça, contra el Llevant, Martín Montoya va haver de substituir Dani Alves, que va abandonar el camp amb la mà a la part posterior de la cama dreta. Els metges del Barça van concretar que el brasiler pateix una elongació del bíceps femoral de la cama dreta i que haurà d'estar entre 15 i 20 dies de baixa, la qual cosa significa que Alves es perdrà segur tres partits de Lliga -contra l'Athlètic, el Betis i Atlètic-, un de Champions -contra el Benfica- i com a mínim un de Copa -contra l'Alabès-, que podrien ser dos si el Barça passa l'eliminatòria.

El calvari de Dani Alves amb el bíceps femoral va començar al principi de temporada, en el partit del 29 d'agost, en què el Barça jugava la tornada de la Supercopa contra el Reial Madrid al Camp Nou. Alves havia de ser titular, però va notar unes molèsties en aquella zona; Tito Vilanova no va voler arriscar i va posar Montoya en el seu lloc. Al final del partit els metges van anunciar que Alves patia un edema al bíceps femoral de la cama esquerra que el faria ser dubte per al següent partit de Lliga, contra el València.

Contra l'equip de Pellegrino Alves va ser titular, però al descans va haver de ser substituït per Jordi Alba i, finalment, es va concretar que el brasiler havia recaigut de la lesió que havia patit contra el Madrid.

La tercera lesió al bíceps femoral va tornar a ser contra el Madrid, en aquest cas en partit de Lliga al Camp Nou. El brasiler va començar el partit de titular, però al minut 27, i amb 0-1 al marcador, Alves va veure que no podia continuar i va ser substituït per Montoya. Els metges van determinar que Alves tenia una lesió muscular de grau I al bíceps femoral de la cama esquerra, la qual cosa el va fer estar 23 dies de baixa.

Cuenca torna a entrenar-se

L'extrem Cuenca, d'altra banda, va tornar a treballar amb el grup quasi sis mesos després de ser sotmès a una artroscòpia terapèutica per solucionar els problemes al menisc extern del genoll dret.

Cuenca va jugar l'últim partit amb el Barça el 2 de maig, en el que era l'antepenúltim partit del Barça a la lLiga, els blaugranes es van imposar per 4 a 1 amb un gol de Puyol i un hat trick de Messi. Aquesta lesió ha fet que Isaac Cuenca s'hagi perdut els Jocs Olímpics de Londres i el primer terç de temporada amb el Barça.

stats