Esports 26/01/2013

Uns 12.000 espectadors al Palau Sant Jordi

Després de passar per Madrid i Saragossa, la selecció espanyola es va estrenar ahir a Barcelona, on uns 12.000 espectadors es van desplaçar fins al Palau Sant Jordi per veure la primera semifinal en directe. Entre ells hi havia algunes cares conegudes, com Iñaki Urdangarin, duc de Palma i exjugador d'handbol, i Andrés Iniesta, migcampista del Barça de futbol. "Estic molt content amb la resposta del públic, que ens ha ajudat molt en els moments difícils del partit", va dir Valero Rivera, entrenador de la selecció espanyola. El príncep Felip assistirà demà (17.15 hores) a la final de la competició, segons va informar ahir la casa reial. Espanya, que va ser campiona del món l'any 2005, disputarà la seva segona final de la història. El partit per al tercer i el quart lloc del torneig, que enfrontarà Eslovènia i Croàcia, s'ha programat a les 19 hores, just després de la gran final d'un campionat que s'ha celebrat a Granollers, Sevilla, Madrid, Saragossa i Barcelona amb una assistència de públic irregular.