Segona Divisió
Esports 27/06/2013

Joaquim Boadas: "És impossible competir amb el Barça"

El president del Girona anunciarà aquest divendres el substitut de Rubi

Ara
1 min

GironaJoaquim Boadas, president del Girona, dóna per perdut Rubi i anunciarà aquest divendres el seu substitut. "Demà anunciarem el nom del nou entrenador del Girona. Demà a les 10'30 farem la roda de premsa de comiat a Rubi i després ja direm qui és el nou tècnic. No serà Lluís Carreras el nou tècnic del Girona, serà un perfil com Rubí, però no serà Carreras. L'aposta de la direcció esportiva és de l'estil de joc de Rubí", ha dit al programa 'Esports en Xarxa' (La Xarxa).

"Entenc a Rubi, però em sap greu que un club català que ens hauria d'ajudar ens hagi pres l'entrenador. Rubi ha agafat una opció que és única. Amb el Barça no podem competir. És impossible competir amb el Barça", ha explicat el president.

"Sandro Rosell no m'ha trucat, ningú del Barça m'ha trucat per dir que volien a Rubi. M'hagués agradat que m'ho haguessin dit. Jo m'assebento a través de l'àrea esportiva del nostre club i a través de la premsa", ha assegurat Joaquim Boadas.

"Li desitjo lo millor a Rubi, felicitar-lo per la temporada magnífica que ha fet, es mereix anar amunt. Ha demostrat molt i ha fet molt pel Girona. És normal que hagi tingut ofertes, l'entrenador revelació, el millor entrenador de Segona A", ha recordat. "Li dic a l'afició que estigui tranquil.la, que tindrem un bon entrenador i jugadors de primer nivell. La marxa de Rubi no vol dir que ens quedem sense res", ha apuntat.

stats