MOTOR
Esports 27/06/2013

Marc Márquez, el més ràpid en els segons entrenaments lliures del Gran Premi d'Holanda

El català Pol Espargaró ha dominat en Moto2, mentre que en Moto3 el mallorquí Lluís Salom s'ha imposat en l'últim moment a Maverick Viñales

Ara
2 min

BarcelonaMarc Márquez ha estat el pilot més ràpid en els segons entrenaments lliures del Gran Premi d'Holanda que es disputa al circuit d'Assen. Enmig de la pluja, el jove pilot català s'ha imposat a la resta i ha marcat el millor temps. Valentino Rossi ha estat segon, mentre que l'actual lider del mundial, Dani Pedrosa, ha marcat el tercer millor temps.

A més, aquesta primera jornada d'entrenaments ha estat marcada per la forta caiguda de Jorge Lorenzo, que s'ha fracturat la clavícula i no podrà córrer en la cursa d'aquest dissabte.

Espargaró, el més ràpid en Moto2

El català Pol Espargaró ha marcat el millor temps en la primera jornada d'entrenaments en Moto2. No obstant, Espargaró ha vist com sota la pluja que ha caigut segona sessió, el més ràpid ha estat l'italià Mattia Pasini.

A més, el pilot català ha acabat caient degut a les males condicions metrològiques, i tot i que, al igual que Lorenzo, també ha passat per la clínica del circuit, en el seu cas només ha patit un fort cop a la mà i no se l'ha fracturat.

Lluís Salom sorprèn Maverick Viñales en Moto3

En Moto3, el mallorquí Lluís Salom ha superat en l'últim moment Maverick Viñales i ha acabat marcant el millor temps d'aquesta primera jornada. Durant bona part dels entrenaments ha estat Viñales el pilot que estava rodant més ràpid, però aquest domini s'ha vist alterat gairebé al final quan Salom ha protagonitzat la volta ràpida. A partir d'aquell moment, ha començat a ploure amb molta intensitat al circuit d'Assen i els pilots de Moto3 no han pogut completar la segona sessió d'entrenaments lliures.

stats