Espanyol
Esports 10/05/2012

L'entrenador de l'Espanyol femení, Luis Carrión: "Jugar contra el Barça sempre és una motivació extra, en tenim ganes"

El tècnic de l'Espanyol considera que el derbi agafa el seu equip "en un bon moment de forma" i destaca la importància de ser efectives de cara a porteria i aprofitar "les estones de domini" que tinguin sobre el Barça

Natalia Arroyo
2 min
Luis Carrión, tècnic de l'Espanyol, durant un partit a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsLuis Carrión, entrenador de l'Espanyol, està tranquil i confiat abans del derbi contra el Barça, que es jugarà aquest divendres (19 h / Marca TV) al Miniestadi. No amaga que és un derbi i que la situació a la classificació del Barça motiva les seves futbolistes.

"Les noies tenen ganes de jugar, estan motivades i senten l'emoció que senten sempre abans d'un gran partit, com els passa contra l'Athletic, el Rayo, el Llevant... Però està clar, és el Barça, i això sempre és una motivació extra", assegura. Per Carrión, el duel els arriba en un gran moment. "Estem molt bé. Tot i les lesions i les baixes de Lianne i Joanna, l'equip fa alguns partits que està fent un bon futbol, jugant amb molta serietat".

El tècnic blanc-i-blau té molt clar on serà la clau del partit: "no fallar les ocasions". "A la primera volta, a Sant Adrià, no vam aprofitar una primera meitat en què vam dominar i vam tenir moltes oportunitats de gol. Tornar a generar les ocasions i estar encertades definirà qui es posa el partit de cara i se l'endú".

Carrión creu que el fet de no jugar-s'hi res les beneficia perquè els treu pressió i treu importància a l'efecte del Miniestadi. "Jugar al Mini no afecta en res. Si jugues bé, tant és l'escenari". Del seu rival en destaca "l'ordre defensiu i el talent ofensiu" i afirma que caldrà anar amb molt de compte amb la mobilitat de Sonia Bermúdez, que "sense ser una referència en punta, cau molt a les bandes, va al mig del camp per crear superioritats i genera moltes coses, dóna molts problemes".

Com afirma Xavi Llorens, l'entrenador de l'Espanyol, veu poc probable que hi pugui haver sorpreses tàctiques entre dos equips que es coneixen tant. "Cap de nosaltres canviarà el que està fent. Seria un error. El Barça jugarà normal, com fa sempre. I nosaltres, també".

stats