Esports 14/02/2013

Vicenç Pla no demanarà l'execució dels avals i dirà que ho faci Rosell

A.s.
2 min
Vicenç Pla a casa seva a Premià de Mar.

Barcelona.El soci del Barça Vicenç Pla va decidir ahir que no demanarà l'execució dels avals de 24 milions d'euros a l'expresident Joan Laporta i a set directius de la seva època, segons va avançar Catalunya Ràdio, tot i que el Tribunal Suprem li permet fer-ho durant els pròxims quatre anys.

El soci que va denunciar la junta directiva del Barça del 2006 per no haver avalat el pressupost d'aquell any es va reunir ahir amb altres companys de l'Associació per la Defensa de les Sòcies i Socis del FC Barcelona, entre els quals Robert Blanch, i van prendre aquesta decisió, que comunicaran oficialment en una roda de premsa la setmana que ve.

Vicenç Pla i els companys de l'associació també instaran Joan Laporta i els altres set directius (Alfons Godall, Jaume Ferrer, Josep Cubells, Joan Boix, Alfons Castro, Albert Perrín i Rafael Yuste) a presentar l'aval de manera voluntària i, si no ho fan, que sigui la junta directiva de Sandro Rosell qui demani l'execució del avals, que és tal com diu la sentència del Suprem, i tal com va avisar que faria el portaveu de la junta directiva blaugrana, Toni Freixa, dimarts passat.

Dimarts l'advocat de Vicenç Pla va comunicar-li que, un cop aconseguida la sentència favorable del Suprem, deixaria de representar-lo. Per això ahir el soci de Premià de Mar havia de decidir si seguia amb el procés o si, en canvi, deixava que ho fes la junta directiva, com va fer finalment.

Benedito s'activa

Quan les aigües institucionals del Barça tornen a remoure's, l'únic precandidat que ja ha dit fa temps que es presentarà a les eleccions el 2016, Agustí Benedito, ha convocat una roda de premsa aquesta tarda a les cinc de la tarda per valorar la polèmica dels avals dels 2006.

stats