SEGONA DIVISIÓ A
Esports 14/02/2011

I després de 17 jornades, el Nàstic surt del descens

Adrià Soldevila
1 min

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona va aconseguir ahir una victòria de vital importància en la seva lluita per evadir el descens directe.

Els de Juan Carlos Oliva van fer valer la seva condició de locals per imposar-se per 2 gols a 0 al Salamanca, equip en la mateixa situació a la taula classificatòria. El primer gol del partit va arribar després d'un absurd penal de Sito Castro, per unes mans clares dins l'àrea, que l'àrbitre Mariscal Sánchez no va dubtar a assenyalar. La pena màxima la va transformar Borja Viguera, que va marcar així el primer gol del partit i el seu segon gol a la Segona Divisió aquesta temporada, després d'haver marcat el dia del seu debut davant l'Albacete. A la segona part, el partit el va dominar el Salamanca i el Nàstic es va dedicar a sortir al contraatac, fent mal a la defensa dels visitants i creant ocasions clares de gol per sentenciar, com una acció de Morán dins l'àrea petita que va ser refusada per la defensa salmantina quan semblava que entrava.

I quan tot indicava que podia arribar l'empat dels d'Óscar Cano, en un contraatac al minut 77, Berry Powell va marcar el segon per al Nàstic, després d'una gran jugada en velocitat i dos posteriors driblatges que van deixar asseguts els defenses del Salamanca i van facilitar la definició davant Bernabé. El gol va deixar tocats els visitants, que van abaixar els braços i van deixar de dominar el partit.

El Gimnàstic surt, d'aquesta manera, de la zona de descens, després de disset jornades sense poder fer-ho.

stats