COPA DEL REI
Esports 28/11/2012

Un desganat Madrid supera el modest Alcoià (3-0)

àlex Gozalbo

BARCELONA.El Reial Madrid va superar l'Alcoià (3-0), un modest equip que va mantenir la seva porteria imbatuda durant més de 70 minuts al Santiago Bernabéu. José Mourinho, que va rebre càntics de suport del sector més radical de l'afició local i xiulets de la resta de seguidors, es va veure obligat a donar entrada a Di María i Benzema a la segona meitat per buscar un gol que no va arribar fins al minut 72, quan el migcampista argentí va superar el porter Adrián Murcia. Callejón va arrodonir el marcador amb dos gols a les acaballes del duel.

La insolència de l'Alcoià no va ser l'única mala notícia de la nit per al Reial Madrid, que es va quedar sense Raúl Albiol al minut quatre de partit. El defensa es va fer un esquinç i avui serà sotmès a unes proves mèdiques per saber si pot disputar o no el derbi de dissabte contra l'Atlètic de Madrid.

Luka Modric va ser un dels pocs futbolistes blancs que es va agafar el partit amb la intensitat que se li pressuposa a un equip professional que aspira a guanyar el títol.

Avui es disputen sis partits més dels setzens de final de la Copa del Rei. El sorprenent Llagostera, que va perdre per 0-2 a l'anada, visita el València amb ganes de protagonitzar una remuntada història a Mestalla, mentre que el Llevant, que va caure per un ajustat 1-0, rep el Melilla al Ciutat de València.