UNA DAVANTERA DE LUXE
Esports 27/01/2011

El 70% dels gols blaugranes són del trident Pedro-Messi-Villa

El trident ofensiu del Barça d'aquesta temporada trencarà tots els registres golejadors. Ja sumen 70 gols, el 70% dels 102 gols que ha marcat en total l'equip de Pep Guardiola fins ara.

Albert Solé
2 min
Leo Messi i David Villa celebren un dels cinc gols de la nit d'ahir al Camp Nou.

Barcelona.No calia el partit d'ahir per veure clar que David Villa ha encaixat com anell al dit en l'engranatge ofensiu del Barça. Amb el seu gol ja en suma 17 en totes les competicions, uns molt bons registres d'un davanter que sempre ha fet gols en tots els equips en què ha estat. Villa, però, no és ni el màxim golejador de l'equip ni tan sols el segon de la llista, un fet al qual no està gens acostumat, encara que segurament no li molesta. Un tal Pedro Rodríguez, que va començar la lliga sense l'oportunisme golejador del curs passat -de fet, alguns ja deien que el que havia fet l'any passat no era normal, que ell no és un golejador-, amb el gol d'ahir ja n'acumula 18. Entre Pedro i Villa sumen 35 gols tot just en l'equador de la temporada, un bagatge que ja voldrien més de la meitats dels equips de primera divisió dels seus dos davanters a final de temporada. Però al Barça hi ha un tercer jugador que trenca tots els registres, totes les estadístiques, i que trencarà tots els rècords existents i els deixarà només a l'abast dels escollits. Leo Messi, ell sol, amb els dos gols d'ahir ja en suma 35 gols en totes les competicions, comptant la Supercopa, la Lliga, la Lliga de Campions i la d'ahir, la Copa del Rei. Unes dades estratosfèriques que si es projecten amb el que pot arribar a fer fins al final de temporada provoquen vertigen.

I encara queden 27 partits

I si aquests tres jugadors ja sumen 70 gols en totes les competicions, el Barça en conjunt ja n'ha marcat 101, i tot just hem començat la segona part de la temporada: encara queden per disputar 18 partits de Lliga, segurament dos més de Copa i, com a mínim, 2 més de Lliga de Campions, que podrien ser fins a 7.

stats