Esports 09/01/2011

Un d'aquells partits que s'ha de guanyar sí o sí

Natalia Arroyo
1 min

Barcelona.El partit contra el Saragossa arriba com a possible bàlsam després d'una ratxa negativa de resultats. Però també amenaça de ser un d'aquells partits que, sota l'obligació de guanyar-lo, se t'encalli i t'enfonsi en els dubtes.

Amb els retorns de Víctor Ruíz, que ja ha complert sanció, i Osvaldo, recuperat a temps, Pochettino afronta el duel contra els aragonesos oferint confiança i protegint els seus homes amb elogis al seu esforç i treball. Davant el conjunt que, des de mitjans de novembre entrena el mexicà Javier Aguirre, els periquitos hauran d'exhibir més que mai aquesta entrega i aquesta capacitat de patiment, perquè davant tindran un rival que els proposarà un partit travat, d'anada i tornada, de lluita ferotge al mig del camp.Per contrarestar-ho, Pochettino té el dubte al doble pivot de si alinear Baena, un home de gran recorregut -potser massa-, o Duscher, més posicional, com a company de Javi Márquez.

Mentre des de Saragossa es venen unes intencions atrevides i de possessió de pilota, a l'Espanyol s'esperen un rival tancat que sortirà al contraatac, amb el ràpid Sinama-Pongolle com a màxim perill. Sense Forlín sancionat, la parella Víctor Ruíz i Amat tindrà feina per aturar-lo.

stats