Lliga Endesa
Esports 14/06/2013

El Reial Madrid desactiva Joan Carles Navarro i se situa a una victòria del títol (72-84)

El capità, que ha anotat 12 dels seus 20 punts a l'últim període, no ha tingut recompensa

Joan Carles Navarro i Rudy Fernández

BarcelonaLa millor versió de Joan Carles Navarro no ha servit per derrotar el Reial Madrid al Palau Blaugrana (72-84) i el Barça Regal haurà d'aconseguir dues victòries per retenir el títol de campió per tercer any consecutiu. Liderat per Felipe Reyes, l'equip blanc s'ha endut un triomf decisiu al tercer partit de la final de la Lliga Endesa.

El Reial Madrid ha començat millor el partit i ha arribat a tenir dues diferències importants abans del descans. La primera, de set punts. L'aportació de Sarunas Jasikevicius l'ha desactivat. La segona, de vuit punts. Al descans, 35-41.

Contagiat per l'energia de C. J. Wallace a les dues bandes de la pista, el Barça Regal ha reviscut després del descans i, gràcies a un parcial 11-4, ha recuperat el lideratge al marcador durant uns minuts d'un partit que ha arribat als últims deu minuts amb una renda visitant de sis punts.

La diferència de l'equip blanc ha arribat als 9 punts a vuit minuts i mig del final. Joan Carles Navarro ha intentat la remuntada, però les seves genialitats no han tingut aquesta vegada la recompensa del triomf.

/* Font Definitions */@font-face {font-family:Arial; panose-1:2 11 6 4 2 2 2 2 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;}@font-face {font-family:Cambria; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Cambria; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}

El quart partit de la final de la Lliga Endesa es jugarà aquest diumenge (19 hores) al Palau Blaugrana.