NBA
Esports 10/06/2013

Els Miami Heat reaccionen i empaten la final contra els San Antonio Spurs (103-84)

Un parcial de 14-0 aconseguit durant el tercer quart ha acabat amb la resistència del rival

BarcelonaDesprés de perdre el primer partit de la final de la NBA, els Miami Heat han reaccionat i han superat els San Antonio Spurs (103-84) per empatar la sèrie (1-1). Un parcial de 14-0 aconseguit durant el tercer quart ha acabat amb la resistència del rival a l'American Airlines Arena (19.900 espectadors).

LeBron James ha sumat 17 punts, 8 rebots i 7 assistències. A més, com havia demanat, aquesta matinada ha tingut l'ajuda de jugadors com Mario Chalmers (19 punts) o Chris Bosh (12 punts i 10 rebots).

El tercer partit de la final es jugarà la matinada de dimarts a dimecres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes) a l'AT&T Center de San Antonio.