Esports 02/06/2013

El Barça Intersport deixa escapar la novena Copa d'Europa a la pròrroga (29-30)

L'equip blaugrana ha perdut contra l'Hamburg a la final de Colònia

àlex Gozalbo

BarcelonaEl Barça Intersport ha caigut a la pròrroga contra l'Hamburg (29-30) a la final de la Lliga de Campions i no ha pogut proclamar-se al Lanxess Arena de Colònia campió d'Europa per novena vegada a la seva història.

Liderat pels gols de Siarhei Rutenka i les aturades de Daniel Saric, l'equip blaugrana ha dominat el partit amb diferències molt curtes. Fidel al seu estil, el conjunt català ha arribat al descans amb una renda de dos gols (11-9).

El Barça Intersport ha aconseguit un avantatge de tres gols a l'inici de la segona meitat, però l'Hamburg ha capgirat el marcador gràcies a una atrevida defensa que se li ha ennuegat als jugadors de l'equip blaugrana. L'equip alemany s'ha fet amb una renda de dos gols (16-18).

Xavi Pascual ha intentat capgirar la tendència canviant Daniel Saric per Arpad Sterbik, que ha començat amb grans aturades de mèrit. L'equip blaugrana, però, ha continuat amb problemes en atac i ha vist com el rival es feia amb una renda de quatre gols (20-24).

El conjunt català ha aprofitat una doble superioritat per empatar el marcador i forçar la pròrroga (25-25).

L'equip alemany s'ha mostrat més encertat a la pròrroga i s'ha endut la victòria (29-30)