Lliga Endesa
Esports 16/06/2013

El Barça Regal supera els seus límits i força el cinquè partit contra el Reial Madrid (73-62)

Joan Carles Navarro no ha pogut jugar l'últim període per culpa d'una estrebada muscular

BarcelonaEl Barça Regal té més vides que un gat. L'equip blaugrana ha superat els seus propis límits, s'ha desfet del Reial Madrid (73-62) al Palau Blaugrana (7.219 espectadors) i ha forçat el cinquè partit de la final de la Lliga Endesa, que es jugarà aquest dimecres. Joan Carles Navarro no ha pogut jugar l'últim període per culpa d'una estrebada muscular.

Per primera vegada en l'eliminatòria, el Barça Regal ha controlat el rebot i això li ha permès guanyar un partit difícil contra el Reial Madrid.

Xavi Pascual ha sabut sobreexitar els seus jugadors, que han anotat 23 punts en un primer quart en què han arribat a guanyar per vuit punts de diferència. Ante Tomic ha acabat el primer període amb 14 punts i 7/7 en tirs de dos. El Reial Madrid ha sabut endurir la defensa i ha arribat al descans amb un desavantatge de tan sols dos punts de diferència (34-32).

Mentre Joan Carles Navarro, que s'ha fet una estrebada muscular, feia estiraments a la banqueta i el Reial Madrid començava a exhibir la seva superioritat física, el partit ha arribat als últims nou minuts empatat (49-49). Un parcial de 9-0 ha deixat el rival contra les cordes quen faltaven sis minuts pel final (58-49). L'equip blanc no s'ha rendit i ha intentat la remuntada (63-61), però no ha pogut capgirar el marcador i el Barça Regal ha certificat el triomf des de la línia de tirs lliures.