Copa del Rei
Esports 18/12/2013

El Reial Madrid supera el tràngol de l'Olímpic de Xàtiva (2-0)

L'equip que entrena Carlo Ancelotti ha superat el rival valencià gràcies als gols d'Asier Illarramendi i Ángel di María, que ha marcat de penal

à. G.
Els jugadors del Madrid celebren un gol

BarcelonaFrancis, el porter de l'Olímpic de Xàtiva portava 936 minuts sense rebre un gol, però tan sols ha pogut mantenir la seva porteria a zero durant un quart d'hora al Santiago Bernabéu, on el Reial Madrid no ha badat i ha superat sense ensurts el tràngol d'una eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei que ha arribat al partit de tornada amb el marcador empatat. L'equip que entrena Carlo Ancelotti ha superat el rival valencià (2-0) gràcies als gols d'Asier Illarramendi (minut 16) i Ángel di María (minut 28), que ha marcat de penal.

Asier Illarramendi s'ha estrenat aquest dimecres marcant el seu primer gol com a jugador professional. El basc, que havia disputat 73 partits amb la Reial Societat i el Reial Madrid, ha celebrat l'assistència de Jesé, que ha aprofitat les absències de Cristiano Ronaldo i Gareth Bale per compartir davantera amb Morata.

Carlo Ancelotti ha mogut la banqueta (Xabi Alonso, Benzema i Marcelo) en una segona meitat en què l'equip local ha buscat el tercer gol contra un Olímpic de Xàtiva que ha tancat amb una bona imatge la seva participació a la Copa del Rei.

Iker Casillas s'ha lesionat a tres minuts del final, però ha pogut continuar.