Lliga Endesa
Esports 27/04/2014

El Fiatc Joventut no completa la remuntada contra l'Herbalife Gran Canària (78-84)

La Penya recupera un desavantatge de 14 punts, però acaba perdent al Palau Olímpic de Badalona

Guillem Vives i Albert Miralles, en defensa / ACB PHOTO

BadalonaInspirat per l'esperit de l'equip que es va proclamar campió d'Europa l'any 1994, el Fiatc Joventut ha remuntat un desavantatge de 14 punts contra l'Herbalife Gran Canària, però ha acabat perdent al Palau Olímpic de Badalona, on 7.438 espectadors han presenciat el partit en directe.

La Penya, que ha fallat 15 dels 19 tirs que ha intentat durant el primer quart, ha arribat a perdre per 14 punts de diferència (25-39) contra un rival que ha sabut mantenir la concentració durant tot el partit. Els aficionats locals s'han desesperat amb els àrbitres. Al descans, 30-39.

Gràcies a la lluita de Nacho Llovet i al talent de Tariq Kirksay, el Fiatc Joventut ha aconseguit remuntar la diferència i empatar el partit (50-50) a 12 minuts del final, però l'Herbalife Gran Canària ha tancat el partit amb un clínic de bàsquet per no deixar escapar el triomf. Albert Oliver ha anotat tres triples (12 punts) en l'últim període.

Quan tot semblava perdut, Devoe Joseph li ha donat emoció a la recta final amb una inversemblant successió de triples anotats.