Hoquei herba
Esports 14/06/2013

La selecció espanyola supera França en el primer partit de la World League (4-2)

David Alegre, Xavi Lleonart, Andrés Mir i Roc Oliva han aconseguit els gols

BarcelonaLa selecció espanyola masculina ha guanyat aquest divendres per 4-2 a França en el seu primer partit de la Rabobank World League, que va començar aquest dijous a Rotterdam (Països Baixos). El combinat s'estrena al Round 3 amb tres punts que el situen al capdamunt del grup A.

Els homes de Salva Indurain han dominat des de l'inici. Al minut 7 ja havien forçat un penal córner i el joc es desenvolupava en camp contrari. Cinc minuts, entre el 18 i el 22, han estat suficients per agafar un avantatge insalvable per al rival. David Alegre ha penetrat a l'àrea per la banda esquerra i ha obert la llauna. Després, dos penals córner transformats per Xavi Lleonart i Andrés Mir han elevat el marcador a 3-0.

Espanya ha seguit buscant el gol i ha disposat d'ocasions clares que no s'han vist recompensades. Tot i això, en una de les poques arribades dels francesos Viktor Lockwood ha retallat diferències. En la següent jugada, però, la selecció espanyola ha tornat a colpejar amb un gol de Roc Oliva (minut 52). A un quart d'hora del final Hugo Genestet ha anotat el segon gol de França.

Aquest dissabte el combinat dirigit per Salva Induráin s'enfrontarà a Austràlia a partir de les 11.30 hores.