Futbol
Esports 12/06/2013

L'Argentina empata contra l'Equador en un partit en què Leo Messi juga els últims 30 minuts (1-1)

Javier Mascherano ha sigut expulsat per donar una puntada de peu al conductor de la llitera

Ara
Leo Messi

BarcelonaL'Argentina ha empatat contra l'Equador (1-1) a Quito en un partit classificatori per al Mundial del 2014 en què Alejandro Sabella ha fet jugar els últims 30 minuts Leo Messi. Javier Mascherano ha sigut expulsat per donar una puntada de peu al conductor de la llitera.

Agüero ha avançat l'Argentina amb un gol de penal (minut 3), però Castillo ha aconseguit empatar el marcador amb un gol de cap (minut 16).

"El que importa és que tenim la classificació a tocar", ha dit Leo Messi en finalitzar el partit.