Espanyol
Esports 01/06/2013

L'Espanyol tanca la temporada amb una derrota a Vigo (1-0)

L'equip que entrena Javier Aguirre ha acabat perdent contra un conjunt local que ha certificat la seva permanència a Primera Divisió gràcies a un gol de Natxo Insa

Ara
1 min

BarcelonaL'Espanyol ha tancat la temporada amb una derrota contra el Celta de Vigo (1-0). L'equip que entrena Javier Aguirre ha buscat el gol durant tot el partit, però ha acabat perdent contra un conjunt local que ha certificat la seva permanència a Primera Divisió gràcies a un gol de Natxo Insa (minut 15).

Rubén Blanco, el jove de 17 anys que ha defensat la porteria del Celta de Vigo, s'ha convertit en un dels protagonistes del partit i en un dels herois dels aficionats gallecs, que han acabat invadint el terreny de joc.

Molt allunyat tant de les places europees com de les de descens, l'equip blanc-i-blau acaba la temporada en tretzena posició gràcies a 44 punts.

Celta, 1: Rubén; Bellvís, Cabral, Túñez, Roberto Lago; Natxo Insa, Oubiña; Augusto Fernández (Orellana, min. 89), Alex López (Madinda, min. 71), Krohn-Dehli (De Lucas, min. 85); i Iago Aspas.

Espanyol, 0: Kiko Casilla; Javi López (Mattioni, min. 59), Diego Colotto, Raúl Rodríguez, Capdevila; Forlín, Víctor Sánchez (Gómez, min. 65); Stuani, Verdú (Christian, min. 79), Simao i Sergio García.

Gol: 1-0, Insa (min. 15).

Àrbitre: Antonio Mateu Lahoz. Groga al local Oubiña i als visitants Forlín, Mattioni i Colotto.

Incidències: Uns 30.000 espectadors a Balaídos.

stats