Lliga Endesa
Esports 08/12/2013

El Barça de bàsquet pateix la tercera derrota de la temporada a la Lliga Endesa (67-74)

L'equip blaugrana ha caigut derrotat a casa contra l'Unicaja

Joan Carles Navarro

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha patit la tercera derrota de la temporada a la Lliga Endesa. L'equip blaugrana ha perdut a casa contra un Unicaja (67-74) que ha jugat amb la baixa d'última hora de Zoran Dragic. Joan Carles Navarro (20 punts) i Ante Tomic (16 punts i 12 rebots) no han pogut evitar una nova ensopegada d'un conjunt massa irregular que ha perdut 16 pilotes i que tan sols ha anotat 3 dels 12 triples que ha intentat (25%).

L'equip blaugrana ha començat bé, però ben aviat ha perdut la iniciativa en el joc. El conjunt català ha passat d'anotar 11 punts en els primers 3 minuts a sumar-se 2 en els següents 5. L'Unicaja ha sabut entorpir l'atac d'un Barça que ha arribat a perdre per 11 punts de diferència (32-43). Al descans la renda era de sis punts (37-43).

El conjunt visitant ha sabut recuperar la iniciativa en el joc i arribar als últims quatre minuts i mig amb una renda d'onze punts (59-70). Xavi Pascual ha intentat canviar la dinàmica del partit amb una defensa zonal (2-3) i el Barça ha reaccionat amb un parcial de 8-0 que ha ajustat el marcador (67-70).

Al final, 67-74.