Lliga Endesa
Esports 30/11/2014

Un desencertat UCAM Múrcia no evita la victòria ACB número 1.000 del Barça (90-70)

L'equip blaugrana ha trencat el partit amb un parcial de 30-4 entre el final del segon període i el principi del tercer

Ante Tomic / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha superat l'UCAM Múrcia (90-70) i ha sumat la seva victòria ACB número 1.000. El Reial Madrid, que acumula 940 triomfs, ocupa la segona posició d'una classificació històrica que tan sols té en compte els partits des de la temporada 1983-84. Joan Carles Navarro s'ha perdut el partit per lesió.

Álex Abrines, que ha anotat 6/8triples, ha acabat el partit amb 24 punts contra un rival que s'ha quedat en un pobre 38% d'encert en tirs de dos.

L'UCAM Múrcia ha aprofitat els baixos percentatges de tir del Barça per començar el partit amb una renda de cinc punts (7-12), però l'equip blaugrana ha reaccionat tancant el primer període amb un parcial de 10-3 que ha capgirat el marcador (17-15). Impulsat per l'aportació ofensiva d'Ante Tomic, el conjunt català ha obert una escletxa de 14 punts (42-28).

L'equip blaugrana ha trencat el partit amb un parcial de 30-4 entre el final del segon període i el principi del tercer, quan l'UCAM Múrcia ha estat sis minuts sense anotar (56-28). La punteria d'Álex Abrines, que ha anotat els primers cinc triples que ha intentat, ha animat la recta final d'un partit massa desigual en què Ludde Hakanson ha disputat els últims tres minuts.

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha presenciat el partit des de la llotja, on ha hagut d'escoltar algun crit aïllat. Un total de 4.777 espectadors han presenciat el partit en directe.