Lliga Endesa
Esports 12/04/2014

El Barça es retroba contra el Rio Natura Monbus amb la victòria (77-62)

Tan sols 3.659 espectadors, la tercera pitjor entrada de la temporada, han presenciat el partit en directe al Palau Blaugrana

BarcelonaDesprés de tres derrotes consecutives, el Barça s'ha retrobat aquest dissabte amb la victòria amb un còmode triomf a casa contra el Rio Natura Monbus (77-62) a la Lliga Endesa. Tan sols 3.659 espectadors, la tercera pitjor entrada de la temporada, han presenciat el partit en directe al Palau Blaugrana.

L'equip gallec ha dimitit del partit en un primer quart en que tan sols ha anotat 6 punts, ha fallat els 9 tirs de dos que ha intentat i ha perdut 5 pilotes. El Barça, que ha comptat amb un actiu Erazem Lorbek, ho ha aprofitat per aconseguir una còmoda renda al final del primer període (21-6). La defensa blaugrana ha dominat el joc d'un Rio Natura Monbus que tan sols ha pogut anotar 20 punts al descans (41-20).

El Rio Natura Monbus s'ha posat les piles després del descans i ha anotat 23 punts en tan sols 10 minuts. El Barça, però, no s'ha deixat reduir la renda i ha controlat el partit amb un còmode intercanvi de cistelles. Bostjan Nachbar ha acabat amb 20 punts (5/7 en triples).

Xavi Pascual ha descartat Mario Hezonja i Marko Todorovic. El Barça començarà aquests dimarts els quarts de final de l'Eurolliga, on tindrà el Galatasaray com a rival.