Esports 14/11/2012

L'Argentina empata contra l'Aràbia Saudita (0-0)

Leo Messi, que s'ha quedat sense marcar, i Javier Mascherano han disputat els 90 minuts

Leo Messi, contra l'Aràbia Saudita

BarcelonaL'Argentina ha empatat contra l'Aràbia Saudita (0-0) en un partit amistós jugat aquest dimecres. Leo Messi, que s'ha quedat sense marcar, i Javier Mascherano han disputat els 90 minuts.

L'Argentina ha portat la iniciativa, però no ha trobat la manera de desarticular l'entramat defensiu de Frank Rijkaard. Gairebé tots els atacs de l'Argentina han passat per les botes de Leo Messi, que ha fet parella amb Agüero.

El domini argentí s'ha intensificat a la segona meitat. En aquest període, l'Argentina sí que hauria pogut estrenar el marcador. Messi, ajudant en tasques de construcció, ha estat molt incisiu i ha gaudit d'una de les millors opcions, però ha arribat una mica massa forçat a la rematada davant del porter rival.

Cristian Álvarez, porter de l'Espanyol, no ha debutat.