Esports 22/06/2013

El Girona perd a Almeria i diu adéu al somni de pujar a Primera Divisió (3-0)

Els gols d'Aleix Vidal i Charles (dos) han tombat l'equip català

Eloi Amagat i Miguel Ángel Corona

AlmeriaEl Girona ha perdut a Almeria (3-0) i ha dit adéu al somni de pujar a Primera Divisió. Els gols d'Aleix Vidal (minut 17) i Charles (minuts 52 i 70) han tombat un equip català que s'ha vist superat amb contundència a l'estadi Juegos Mediterráneos.

El conjunt visitant, que ha arribat molt just de forces al partit decisiu, ha fet dos canvis al descans, quan Juanlu i Jandro han substituït Toni Moral i José.

L'Almeria ha sabut controlar el partit des de l'inici i ha aprofitat els riscos que el Girona s'ha vist obligat a adoptar per sentenciar l'enfrontament i l'eliminatòria, que ha acabat amb un resultat global de 4-0.

La decepció viscuda a Almeria no esborra una temporada històrica del Girona en què l'equip català ha tingut un rendiment molt per sobre del que estava previst.