REIAL MALLORCA
Esports 21/06/2013

El club recorre als aficionats per la nova campanya de socis

Amb aquesta nova campanya el club pretén mantenir la massa social en la nova travessia del desert que suposa el retorn a la categoria de plata

M.r.
2 min

Palma.El Mallorca recorrerà als aficionats per realitzar la nova campanya d'abonats amb vista a la temporada 2013/14, el curs del retorn a la Segona Divisió. La idea que guiarà aquesta nova campanya de socis és la de posar-se a la pell dels aficionats per apel·lar a la seva estima i patiment vers el Mallorca. Per molts disgustos que pugui donar-los, l'amor per uns colors i el sentiment per un escut és superior. D'aquesta manera, avui Son Moix serà l'escenari d'un càsting en el qual s'escolliran una dotzena d'aficionats que posaran la cara en aquesta nova campanya publicitària. L'únic requisit és que sàpiguen expressar el seu sentiment vermell i transmetre la seva passió vers l'equip.

Tots els aficionats majors de 18 anys que vulguin participar-hi només han d'acudir a les instal·lacions del camí dels Reis. Amb aquesta nova campanya el club pretén mantenir la massa social en la nova travessia del desert que suposa el retorn a la categoria de plata.

L'empresa encarregada de portar-lo a terme serà C3PO. L'agència fou l'escollida per l'entitat d'entre les set que presentaren un projecte. Així, l'inici del rodatge dels anuncis està previst per l'inici de la setmana que ve, i la presentació de la campanya amb vista a finals d'aquest.

De moment, encara no han transcendit els preus dels abonaments per la nova temporada ni si el club realitzarà promocions especials per als fidels seguidors que renovin el seu abonament per acompanyar l'equip en el complicat objectiu d'aconseguir el retorn a la màxima categoria de la mà de José Luis Oltra. En aquest sentit, el club cerca la complicitat de l'afició per posar la cara en aquesta campanya que cerca mantenir la fidelitat, tot i els patiments que han hagut de suportar aquesta nefasta campanya.

El Mallorca cerca mantenir el suport del seu bé més preuat, una massa social que serà la base de l'objectiu del retorn a la màxima categoria.

stats