Esports 21/03/2012

El club madrileny multarà Coentrao per fumar

N.g.
1 min
Coentrao no ha estat convocat per Mourinho.

BARCELONA.Fabio Coentrao, el jugador portuguès del Reial Madrid, va celebrar el seu 24è aniversari diumenge, 11 de març, al costat d'alguns dels seus companys del conjunt blanc, com ara el davanter Cristiano Ronaldo, en un restaurant de Torrelodones.

Durant la festa, el lateral esquerre del Madrid va ser enxampat pels reporters gràfics encenent una cigarreta a la porta del restaurant i fumant-se-la. La imatge ha estat la riota de les xarxes socials, que han fet tot tipus d'acudits centrats en el futbolista del Reial Madrid. La foto va ser desvelada per la pàgina web Ronaldoweb.net i, segons va apuntar la Cadena SER, el Reial Madrid ha decidit que multarà Coentrao. Tot i que el segon entrenador del Reial Madrid, Aitor Karanka, va assegurar en roda de premsa que era un "tema intern del club que es tractarà com a tal", el club sancionarà el jugador perquè el règim intern del Reial Madrid prohibeix que els seus futbolistes fumin.

No és el primer cop que un jugador del club blanc és enxampat fumant, ja que l'estiu passat Mesut Ozil va ser fotografiat fumant i bevent en una festa celebrada en un iot a Eivissa.

El jugador portuguès no va entrar en la convocatòria de l'entrenador José Mourinho per enfrontar-se al Màlaga al Santiago Bernabéu diumenge per decisió tècnica i, pel mateix motiu, l'entrenador portuguès tampoc l'ha convocat per jugar avui contra el Vila-real al Madrigal.

stats