LA SETMANA DEL MADRID-BARÇA
Esports 05/12/2011

El clàssic amb els ulls de l'ARA

Els articulistes d'Esports del diari, i Albert Om com a convidat, ens analitzaran durant la setmana els aspectes més destacats del Madrid-Barça. Ernest Folch obre avui foc amb el duel Mou-Guardiola.

Albert Solé
2 min
El clàssic amb els ulls de l'ARA

BARCELONADe futbol tothom creu que en sap, però només alguns el saben explicar de manera que tothom l'entengui. A l'ARA tenim alguns del millors articulistes del país i no podíem deixar passar l'oportunitat de donar-los la paraula en una setmana tan especial. A partir d'avui i durant cada dia fins al partit, Ernest Folch, Antoni Bassas, Albert Om, Xavier Bosch, Ricard Torquemada i Joan Maria Pou ens explicaran com veuen ells aquest partit, des del seu punt de vista. Cadascú focalitzarà la seva atenció en un aspecte concret del duel Reial Madrid-Barça de dissabte que ve, que farà que el món futbolístic s'aturi durant dues hores.

Avui Ernest Folch estrena aquesta sèrie d'articles amb la seva manera de veure el duel que hi haurà a les banquetes entre José Mourinho i Pep Guardiola. Demà li tocarà a Antoni Bassas parlar d'un altre dels duels del partit, el que es produirà sobre la gespa entre Cristiano Ronaldo i Leo Messi. Dimecres serà el torn d'Albert Om, que s'estrena en la secció d'Esports del diari i parlarà sobre el duel de la llotja entre Sandro Rosell i Florentino Pérez. La tasca de Xavier Bosch serà la d'analitzar l'entorn, tant el del Barça, més conegut, com el del Madrid, que també en té. I divendres serà el dia del futbol amb majúscules, de la mà de Ricard Torquemada, que ens explicarà el clàssic des de l'aspecte tàctic i com preveu ell que serà el partit. Finalment, el mateix dia del partit, Joan Maria Pou ens explicarà com estan els ànims del culer abans d'una cita tan transcendental.

I moltes coses més

Els articles dels nostres opinadors faran de fil conductor d'una setmana intensa, que començarà avui, quan es farà públic quins seran els tres finalistes a la Pilota d'Or, en què tothom dóna per fet que hi tornarà a haver un duel Messi-Cristiano. Dimarts hi haurà un intranscendent partit de Champions contra el BATE en què segurament no jugarà cap dels titulars al Bernabéu de dissabte. I no hi faltaran els reportatges i les entrevistes per arrodonir la setmana del clàssic Reial Madrid-Barça.

stats